Partners

prime2

H PRIME INSURANCE ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1999 και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 δραστηριοποιήθηκε και έγινε γνωστή στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά με το όνομα Interlife, θέτοντας σαν πρωταρχικό στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών μέσα από μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση με υπευθυνότητα και διαχρονική συνέπεια. Στις αρχές του 2003, η Interlife έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Χρηματοοικονομικού Οργανισμού Eureko. Το 2010, μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής της για επικέντρωση μόνο σε μεγάλες αγορές, η Eureko αποφασίζει να αποχωρήσει από την κυπριακή αγορά οπότε και μεταβιβάζει το 98,9% των μετοχών της Interlife στην επενδυτική εταιρεία Rodardo Limited. Από τον Μάιο του 2011, η Rodardo ανήκει κατά 85% σε εταιρείες που ελέγχονται από τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά. Λόγω επέκτασης των εργασιών της εταιρείας στην Ελλάδα και μετά τη συγχώνευσή της με την DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, από τις 16 Σεπτεμβρίου 2011, μετονομάζεται σε PRIME INSURANCE. Σήμερα λοιπόν, η PRIME INSURANCE συνεχίζει με νέο μεν όνομα αλλά με βαθιά ριζωμένες τις αρχές και αξίες που κουβαλά μέσα από την πολυετή παρουσία της ως Interlife. Αρχές και αξίες που την καθιέρωσαν ως έναν από τους πλέον αξιόπιστους πρωταγωνιστές στα ασφαλιστικά δρώμενα της Κύπρου. Βαδίζοντας σε μια νέα εποχή και στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη, η PRIME Insurance συνεχίζει να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν ατομικές και ομαδικές ασφαλιστικές ανάγκες. Διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο και επαγγελματικό δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων και Πρακτόρων, που είναι αφοσιωμένο στο να δίνει λύσεις στους σύγχρονους προβληματισμούς των πελατών. Λειτουργεί μέσα από εννέα υποκαταστήματα Ασφαλιστικών Συμβούλων και συνεργάζεται με τριάντα γραφεία Ασφαλιστικών Πρακτόρων σε όλες τις πόλεις.

 

ethniki

Η Εθνική Ασφαλιστική στην Κύπρο ασκεί τις εργασίες της μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου) Λτδ και της Εθνικής Γενικών Ασφαλειών (Κύπρου) Λτδ, με έδρα στη Λευκωσία ενώ διαθέτει τα προϊόντα της στο κυπριακό κοινό μέσα από ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων και Αντιπροσώπων. Η κεφαλαιουχική της βάση επιτρέπει το σταθερό σχεδιασμό των μελλοντικών κινήσεων της Εταιρείας για μια αποτελεσματική και δυναμική αναπτυξιακή πορεία στην ασφαλιστική βιομηχανία της Κύπρου. Με Αποθεματικά σχεδόν €34.000.000, Ίδια Κεφάλαια που ξεπερνούν τα €13.320.000 και Σύνολο Ενεργητικού που ξεπερνά τα €50.000.000, αποδεικνύει τη σοβαρότητα και το κύρος της, εξυπηρετεί πέραν των 30.000 πελατών και ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία.

 

karavias 

Η εταιρία KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, είναι εγκεκριμένη ως ανταποκριτής των Lloyd’s στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες. Απασχολεί 15 άτομα με απόλυτη εξειδίκευση σε συγκεκριμένους κλάδους και είναι ενεργή σε όλους τους τομείς την Ασφαλιστικής Αγοράς. Ως ανταποκριτής των Lloyd’s χειρίζεται Δεσμευτικές Συμβάσεις και είναι γνωστή τόσο για την εμπειρία της σε εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα όσο και για την δημιουργία taylor-made νέων προϊόντων, αποτελώντας έτσι ένα μοναδικό «one-stop-shop» για συνεργάτες και πελάτες από όλη την Ευρώπη. H KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY αναπτύσσεται σταθερά μέσα από ένα ευρύ δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, στους οποίους οφείλεται κατά κύριο λόγο η επίτευξη των εταιρικών μας στόχων.

 

atlantic

 

mondial

Η Mondial Assistance είναι η εταιρεία που βοηθάει και εξυπηρετεί τους συνανθρώπους της για περίπου εξήντα (60) χρόνια. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ταξιδιωτική ασφάλιση και βοήθεια είναι στη διάθεσή σας 24/7, 365 ημέρες το χρόνο. Δεν έχει σημασία ποιος είστε ή πού είστε..είναι εκεί για να βοηθήσουν! Μπορεί να είστε ταξιδιώτης που έχασε τις αποσκευές του ή οδηγός οχήματος που ακινητοποιήθηκε στη μέση του πουθενά!  Μπορεί να πλημμύρισε το γκαράζ σας ή να χάλασε η οροφή του σπιτιού σας λόγω καταιγίδας.  Ίσως σπάσατε το πόδι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας , χάσατε τη δουλειά σας , θέλετε να βγείτε σε σύνταξη ή πάσχετε από μια χρόνια πάθηση. Κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σας εξυπηρετήσουν! 

Με πέραν τους 13000 ταλαντούχους και αφοσιωμένους υπαλλήλους της εταιρίας οι οποίοι μιλάνε 58 διαφορετικές γλώσσες και στελεχώνουν κέντρα και στις έξι (6) ηπείρους και  το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών αποτελείται από τεχνικούς αυτοκινήτων, ιατρούς, ειδικευόμενους τεχνίτες, δικηγόρους, σύμβουλους επιχειρήσεων ,μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε παντού και ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για το οτιδήποτε. Το 2013 απάντησαν σε 52 εκατομμύρια κλήσεις και χειρίστηκαν 23 εκατομμύρια περιστατικά σε όλο τον κόσμο! Δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο και εξυπηρετούν βάσει των τοπικών αναγκών. Η παγκόσμια εμβέλειά είναι απαραίτητη ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των εταιρικών αλλά και των τελικών τους πελατών, αλλά εξίσου απαραίτητη είναι και η ικανότητα μας να εφαρμόζουν τη γνώση, κατανόηση και ευαισθησία τους σε κάθε χώρα. Ο Όμιλος είναι υγιής και ισχυρός. Το 2013 οι πωλήσεις άγγιξαν τα € 2,442 δις.

 

metlfe

Η MetLife Inc. μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιριών της, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών. Εξυπηρετεί περίπου 100.000.000 ασφαλισμένους σε σχεδόν 50 χώρες και κατέχει κορυφαίες θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. 

 

universal

H Universal Life ήταν η πρώτη Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο. Συμπληρώνοντας τέσσερις και πλέον δεκαετίες ζωής και προσφοράς προς την οικονομία και την κοινωνία του τόπου μας, η Universal Life κατέστησε το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και στη δημιουργία και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης στους Κυπρίους.H Universal Life, ως ένας σοβαρός και αξιόπιστος οργανισμός, με πείρα και τεχνογνωσία, με ισχυρή μετοχική δομή και με επίκεντρο τον άνθρωπο, ακολουθεί μια συνεχή τροχιά ανάπτυξης και προόδου.Σήμερα, η Universal Life, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον Κλάδο Ζωής και ως η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Υγείας, με διαφορά.Με πνεύμα ανθρωποκεντρικό, η Universal Life διαχρονικά στηρίζει φιλανθρωπικούς οργανισμούς, την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, με σεβασμό στον άνθρωπο και στην κοινωνία.